Tuotehaku

 
 

Tuoteryhmät

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

Sylinterikansi, vakio 2-reikäkansi, 1600cc, 35,5x32mm

249,00 €

Varastossa: Loppu

Tuotekoodi: J8111100200

Sylinterikansi, vakio 2-reikäkansi, 1600cc, 35,5x32mm

Suurenna klikkaamalla

Vakio 2-reikäinen sylinterikansi 1600cc moottoriin, täydellinen sisältäen venttiilit, jouset, lautaset ja lukot.

Nyt ei kannata enää korjata haljenneita loppuunajettuja kansia. Näillä päivität samalla vanhan virttyneen volkkarin nykyaikaan lyijyttömälle bensalle niin loppuu se lisäaineilla läträily.

Vakioille 14mm/½" tulpille.

Imupuoli 35,5mm, potentiaali = 117 hv

Pakopuoli 32mm, potentiaali = 78hv

Tarkat mittaustiedot CFM-käyrineen: Virtausmittaus

HUOM!

Kyseessä on nimen omaan kannen potentiaali, varsinainen moottoriteho riippuu lisäksi sadoista muista tekijöistä. Kansi on mitattu suoraan paketista otettuna 85,5mm porauksella. Hevosvoima / virtauspotentiaalia on kannessa pienen palotilan ja imukanavien muotoilun / porttauksen ja avulla saavutettavissa vielä selvästi lisää.

HUOM!

Matalan hintansa ansiosta myös kannen laatu voi vaihdella ja se on ehdottomasti syytä purkaa ja tarkistaa ennen asentamista moottoriin. Suosittelemme etenkin venttiilien tiiviyden / seetien suoruuden tarkistamista sekä kevyttä porttaustyötä imu-, pakopuolelle.

-Näistä kansista on moni asiakas sanonut, että ei ole tarvinnutkaan tehdä mitään, silti suosittelemme aina tarkastamaan.

HUOM!

Mitkään kannet eivät ole "bolt-on" tavaraa, vaan osaava koneenrakentaja käy ne AINA läpi tarkasti ennen asennusta. Lähes kaikki jälkituotantokannet tulevat tehtaalta enemmän tai vähemmän raakana ja ne on aina käytävä läpi erikseen ennen asennusta esim. kanavien, palotilojen ja venttiilien tiiveyden osalta. Tarvittaessa seetit on oiottava / venttiilit hierottava seeteihin / venttiilijouset shimmattava, jotta ohivuotoja ei synny.