Tuotehaku

 
 

Tuoteryhmät

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

Ovipanelit, Authentic Style, T-1, TMI

Alk. 199,00 €

Tuotekoodi: TMI_dp_Authentic

Ovipanelit, Authentic Style, T-1, TMI

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

TMI:n valmistamat ovipanelit oviin ja takasivuihin.

Toimitusaika vaihtelee kaudesta riippuen n. 29 - 59 päivän välillä, koska suurin osa paneleista tehdään mittatilaustyönä ja pelkkä panelin valmistuminen TMI:n tehtaalta kestää yleensä 2-3 viikkoa.

* Authentic Style -sarja sisältää ovipanelit ja takasivupanelit. Authentic Style paneleissa on panostettu alkuperäistyylisiin materiaaleihin ja laatuun ja ne sisältävät myös sivutaskun.

Värivaihtoehtoja on runsaasti, eli:

Smooth Vinyl (keinonahan tapainen tasainen vinyyli)

Velour (plyysin tapainen veluuri)

Regal Velour (plyysin tapainen kaksivärinen veluuri)

Tweed (tweed kangas)

Vuosimallisopivuus on ilmoitettu mallivuoden mukaan, joten varmista mitä mallivuotta autosi on (vaihtui yleensä elokuussa, eli esim. syyskuussa 1964 valmistettu auto on vuoden 1965 mallia).

Lisätietoja:

Vuosimalli-, väri-, ja materiaalivaihtoehtoja on yhteensä satoja, joten voit myös avata alla olevasta linkistä TMIn PDF-kuvaston ja katsoa siitä oikeat tuotenumerot.

TMIn ovipaneli-PDF, klikkaa tästä

Luonnollisesti teemme tarvittaessa ensin verhoiluista tarjouksen, jotta tiedät hinnan ja suurpiirteisen toimitusajan etukäteen. Kun löydät haluamasi panelisarjan, niin laita siitä (tuotenumero ja värinumero) tarjouspyyntö meille sähköpostilla tai Yhteydenottolomakkeen kautta.