Tuotehaku

 
 

Tuoteryhmät

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

Kuvastot

Tältä sivuilta löydät kaikki voimassa olevat Aircooled.fi:n päämiesten kuvastot. Pystymme toimittamaan osia kaikista näistä kuvastoista, mikäli tuote vielä on päämiehen valikoimissa.

Toimitusaika vaihtelee n. 2-6 viikon välillä tuotteesta riippuen. Toimitusaikaan vaikuttaa se, miten usein tilaamme päämieheltä, onko heillä tuotetta tilaushetkellä varastossa ja tietysti se, millä rahtitavalla tuote tilataan. Raskaat tuotteet pyrimme ottamaan maarahtina, mikä voi kestää selvästi yli mainitun 6 viikon.

Tuotteen hinnan tarkistamme aina erikseen, mikäli sitä ei löydy verkkokaupastamme. Voit tilata / tiedustella osan hintaa joko sähköpostilla (info@aircooled.fi) tai yhteydenottolomakkeella, (http://www.aircooled.fi/yhteydenotto). Laita tiedusteluun mukaan vähintäänkin tuotteen tuotenumero, jotta löydämme sen nopeasti.

Kaikki luettelot ovat PDF-muodossa, joten tarvitset niitä lukeaksesi PDF-lukijan (http://get.adobe.com/reader/)

HUOM!

Voit avata kuvaston suoraan klikkaamalla sitä, tai ladata sen koneellesi. Kuvasto on yleensä suurikokoinen, joten se kannattaa lähes poikkeuksetta ensin tallentaa suoraan omalle koneelle. Klikkaa linkkiä hiiren oikealla ja valitse "Tallenna nimellä..".

Kuvastot:

CB Performance kuvasto  CSP kuvasto

  JP-Group kuvasto 

T-25 catalogKennedy kuvasto

Pertronix kuvasto   SCAT kuvasto

Wolfsburg West kuvasto    VW Heritage Beetle Catalogue Cover

VW Heritage Split Bus Catalogue Cover    VW Heritage Bay Bus Catalogue Cover