Tuotehaku

 
 

Tuoteryhmät

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

Yhteystiedot

Aircooled Finland Oy
Kuormakuja 2
03100 Nummela

Yhteystiedoistamme

Aircooled.fi on harrastajien perustama, omistama ja ylläpitämä ja yritystoimintamme tapahtuu täysin harrastepohjalla, jonka vuoksi myös asenne kaupantekoon on hieman normaalia leppoisampi ja kiireettömämpi. Hoidamme sähköpostiimme vastaamisen ja tilausten käsittelyn täysin vapaa-ajalla, koska olemme kaikki muualla leipätöissä. Postitusvarastomme sijaitsee Vihdin Nummelassa, josta toimitamme osia postitse lähes joka päivä ympäri Suomen.

Meihin saa yhteyden pääasiassa vain sähköpostitse info@aircooled.fi tai sivujemme "Ota yhteyttä" -toiminnon kautta.
Ennen kuin kysyt, tsekkaa Usein kysytyt kysymykset ja niiden vastaukset täältä:
https://aircooled.fi/s/ukk

Puhelinnumeroa meille ei ole, koska leipätöidemme vuoksi emme pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin. Käytämme ennemmin kallisarvoisen aikamme web-tilausten ja kyselyjen hoitamiseen. Varastollamme on tilausasioita ja mahdollisia epäselvyyksiä varten toki puhelin, jolla voimme ottaa asiakkaisiimme yhteyttä, joten et jää pulaan ongelmatilanteissa.

Toivomme kärsivällisyyttä tilausten ja esim. sähköpostilla / Ota-yhteyttä toiminnon kautta lähetettyjen kyselyjen kanssa. Pyrimme toimittamaan kaikki tilaukset ja vastaamaan kaikkiin kyselyihin 24 tunnin sisällä.

Tilapäisistä ruuhkista johtuen voi joskus vastauksen tulo kestää pidempäänkin koska kysymyksiä tulee paljon, ja vastaamassa vain yksi ukkeli vapaa-ajallaan. Priorisoimme kuitenkin tilauksia, joten vastaamme aina kyselyihin vasta mahdollisten avoimien tilausten käsittelyn jälkeen.

HUOMIO!

Osien saatavuus- ja hintakyselyissä on suureksi avuksi varaosanumero, joko valmistajan, toimittajan tai Volkswagenin. -Näin vältytään väärien osien etsimiseltä. Alkuperäiset osanumerot löytyvät esim. varaosakirjoista, joihin linkit löytyvät sivultamme: Varaosakirjat.