Tuotehaku

 
 

Tuoteryhmät

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

Yrityksestä

Aircooled.fi:stä

Aircooled.fi on tuotevalikoimaltaan Suomen suurin ilmajäähdytteisten VW-osien verkkokauppa.

Toimitamme laadukkaita ilmajäähdytteisten VW-autojen vara- ja viritysosia ilmajäähdytteisiin VW T-1/2/3 ja 4 malleihin, sekä tietysti laajaa valikoimaa tärkeimpiä jälkituotanto-viritysosia.

Päämiehinämme käytämme hyväksi havaittuja valmistajia, esimerkiksi AA-Performance, CB-Performance, CSP, JP-Group, SCAT ja Wolfsburg West. Panostamme tuotteissamme laatuun mutta pyrimme myös pitämään hintamme aina kilpailukykyisinä verrattuna mihin tahansa suomalaiseen osatoimittajaan.

Osassa tuotteita toimitamme kahta eri laatutasoa, sekä budjetti-, että laatutietoisen ostajan iloksi. Toivomme teidän viihtyvän sivuillamme, mielenkiintoisia tuotteita selaten! Sivut päivittyvät aika ajoin, joten kannattaa käydä kääntymässä aina silloin tällöin!

Aircooled.fi on harrastajien perustama, omistama ja ylläpitämä ja yritystoimintamme tapahtuu täysin harrastepohjalla, jonka vuoksi myös asenne kaupantekoon on hieman normaalia leppoisampi ja kiireettömämpi. Hoidamme sähköpostiimme vastaamisen ja tilausten käsittelyn täysin vapaa-ajalla, koska olemme kaikki muualla leipätöissä.

Postitusvarastomme sijaitsee Vihdin Nummelassa, josta toimitamme osia 1-2 päivässä ympäri Suomen.

Mukavaa selailua ja oivalluksia auton rakentamiseen toivottaen,

Aircooled.fi:n porukka