Tuotehaku

 
 

Tuoteryhmät

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

Suodatinöljypumppu, Maxi-2, 3-niittiselle nokalle, CB

119,00 €

Varastossa: Loppu

Tuotekoodi: CB1791

Suodatinöljypumppu, Maxi-2, 3-niittiselle nokalle, CB

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Suodatinöljypumppu, Maxi-2, 3-niittiselle nokalle, CB.

Öljypumppu on usein vähemmälle huomiolle jäävä osa moottoria. Ei ole järkeä laittaa suuria summia rahaa kiinni moottoriin ja unohtaa pumpun vaihtoa. Kaikki Maxi-pumput valmistaa VW:n OEM valmistaja ja niissä on vakiota suuremmat 26mm rattaat. Koko on tarkkaan harkittu, jotta se olisi riittävä paineen ylläpitämiseksi, muttei kuitenkaan liian suuri rikkoakseen suodattimia. Pumput kootaan vakiota tarkemmilla toleransseilla, jotta öljynpaine pysyisi riittävänä myös matalilla kierroksilla.

Suodattaa täydellisesti moottoriöljyn ja estää erittäin tehokkaasti haitallisten hiukkasten joutumista öljynkiertoon ja mm. laakeripinnoille. Lisääntynyt öljykapasiteetti pidentää moottorin ikää myös vähentyneen lämmön vuoksi. Alkuperäistyylinen alumiinirunkoinen pumppu on valmistettu erittäin tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti ja 9-hampaiset rattaat erityisellä "painekammio" -muotoilulla tehostavat öljynkiertoa entisestään.

Pumpunjalkaan liitettävän suodattimen (esim. kapearunkoinen ja NHRA hyväksytty Fram PH8-A) pystyy vaihtamaan vain muutamassa minuutissa. Suodattimen sijainnin ansiosta vältytään helposti myös turhalta sotkulta vaihdon yhteydessä.

HUOM!

Maxi-pumppu soveltuu käytettäväksi ns. kolmeniittisten nokkien kanssa (käytännössä kaikki jälkituontaonokat, kuten SCAT, Engle yms), ei neljäniittisten vakionokkien kanssa. Neljäniittiselle oma pumppunsa, katso alhaalta liittyvät tuotteet.

HUOM!

Jälkituotantonokkapyörät on yleensä kiinnitetty korkeakantaisilla pulteilla, joita on hiottava, jotta nokkapyörä mahtuu pyörimään pumpun kanssa. Varmista toleranssit ennen asennusta!