Tuotehaku

 
 

Tuoteryhmät

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

Full-flow setti, täydellinen, race, CSP

219,00 €

Varastossa: Kyllä

Tuotekoodi: ACFFset_race

Full-flow setti, täydellinen, race, CSP

Suurenna klikkaamalla

Täydellinen full-flow setti AN8-alumiiniliittimin ja laadukkaalla saksalaisella teräspunosletkulla varustettuna. Tällä sarjalla rakennat helposti asennettavan ja purettavan Full-flow järjestelmän nopeasti ja varmasti. Tarvitset lisäksi vain sopivan full-flow öljypumpun (26 tai 30mm, 3-, tai 4-niittiselle nokalle, tarpeesi mukaan).

Sarja on erittäin edullinen ja osien yksittäishintohin nähden selvästi halvempi. Huomaa, miten helposti voit saada Fullflow - klemmarisarjoihin nähden paljon varmemman & paremman Full-Flow paketin!

Tämä on ns. race-sarja, jossa perusversioon verrattuna huippulaatuinen CSP billet öljypumpun kansi paineventtiilillä, suodattimen laippa ja FRAM HP1 suodatin.

Sisältää:

- Full-flow kulmanippa, 90 asteinen, 3/8" kierre

- 4 x AN-liitin, AN8 -> AN8 letku, suora

- 4 x AN-liitin, AN8 -> 3/8" NPT, suora

- Öljyletku, teräspunos, AN-8 / 11x17.5 mm, 1 metriä

- Öljynsuodattimen laippa, reiät oikealle, 3/8"-NPT, Billet, CSP

- Öljypumpun kansi, T-1 paineventtiilillä 3/8 NPT, Full-flow, CSP

- Öljynsuodatin, FRAM HP-1

- Kierreteippi, öljyhelojen asennukseen

HUOM!

Jos tarvitset lisää öljyletkua, (jo paketissa mukana olevan 2 metrin lisäksi) niin lisää haluamasi metrimäärä vain tilaukseen erikseen tästä. Letkua myydään metritavarana, joten 1 kpl = 1 metri.

HUOM!

Asennus vaatii työkalut letkun siistiin katkaisuun, mahdollisesti AN-liittimien siistimistä / sovittamista laippoihin ja öljypumpun kanteen, sekä moottorin kampikammion kierteyttämisen Full-flow nippaa varten, sekä tietysti jonkin verran kokemusta vastaavien sarjojen asentamisesta. Mikäli et halua purkaa kampikammiota Full-Flow kierteyttämistä varten, niin voit käyttää paluuliitäntää varten CSP:n valmistamaa paluuliitintä öljynpainetulppaan, jolloin sarja on käytännössä bolt-on tuote.