Tuotehaku

 
 

Tuoteryhmät

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

Matto akun alle, WW

12,50 €

Varastossa: Kyllä

Tuotekoodi: WZVW113

Matto akun alle, WW

Suurenna klikkaamalla

Matto akun alle, WW

206x305x4mm

Maailman ainut akkuhappoja imeyttävä SEKÄ neutralisoiva(!!!) akkumatto Ameriikkojen Yhdysvaltojen Kalifornian Coronasta, maailman suurimmalta volkkareiden entisöintiosafirmalta, Wolfsburg Westiltä.

Pienentää kalliiden korroosiovaurioiden riskiä ja onnistuu samalla olemaan myös todella tyylikkään, ja aina niin ajattoman, näköinen, satiinin mustana.

Toimitetaan patentoidulla uudelleen käytettävällä sulkijamekanismilla varustetussa ilmatiiviissä, polyetyleenistä valmistetussa, taipuisassa ja läpinäkyvässä suojapakkauksessa, joka on 100%:sesti kierrätettävissä, pienentäen ilmastonmuutoksen gradienttia ja vähentäen maailmantuskaa infinitesimaalisesti. =Täyttä Ameriikan herkkuva!

"Made (proudly) in United States of 100% U.S. origin components by Wolfsburg West"

HUOM! Vaikka kyseessä ei ole täysin alkuperäinen VW-tehtaan varuste, vaan on parannettu malli aikakauden mukaisesta lisävarusteesta, olemme saaneet tuotteelle implisiittisen verbaalisen puollon SAHK:n museoajoneuvotarkastajalta tuotteen kelpoisuudesta myös museoajoneuvoihin, eikä Ajoneuvolain 11.12.2002/1090 24§:ssä mainitut Liikenteen turvallisuusviraston määräykset museoajoneuvon entisöinnistä ja konservoinnista sekä museoajoneuvoon asennettaviksi sallittavista tarkoituksenmukaisista korvaavista osista sulje pois mahdollisuutta käyttää tätä akkumattoa myös museoajoneuvoksi rekisteröidyssä/rekisteröitävässä ajoneuvossa Suomen tasavallassa.