Tuotehaku

 
 

Tuoteryhmät

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

Käärmeenpesä, Sidewinder, rosteri, AC

329,00 €

Varastossa: Loppu

Tuotekoodi: ACSWEXH

Käärmeenpesä, Sidewinder, rosteri, AC

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Rosterinen merged-tyylinen pakoputkisto, 1 5/8 (41mm) läpimitalla ja sivulle käännetyllä kollektorilla. Erikoinen rakenne tuo putkiston liitoslaipan sivuttain moottorin taakse ja vie vaimentimen halutessasi todella siististi piiloon näkyvistä takarenkaan viereen.

Erinomainen työnlaatu, Tig-hitsatut liitokset, paksut ja erittäin pitävät pakoaukon laipat, leveät laippakaulukset ja tiukat sovitteet tekevät tästä putkistosta poikkeuksellisen laadukkaan. Vain Aircooled.fi:ltä!

Hyvä putkisto keskikokoisille, kiertäville moottoreille. Valmistettu aidosta SS304 rosterista. Osta lisäksi sopiva SS304 rosterinen Sidewinder vaimennin, (kuvissa näkyvä vaimennin ei sisälly hintaan) sekä kunnon kupariset pakosarjan tiivisteet.

Tuote on laadultaan niin erinomainen ja hinta sellainen, ettei vastaavaa tuotetta ole ollut koskaan tarjolla näin edullisesti!

Mittoja:

Putken seinämävahvuus n. 1,2mm.

Pakosarjan laippojen sisähalkaisija n. 38,5mm

Kollektorin sisähalkaisija n. 48,5mm. Ulostulo 45mm ja laipassa "pikkulaipan" jako, eli pulttiväli n. 59mm.

1-putken pituus n. 107cm

2-putken pituus n. 115cm

3-putken pituus n. 115cm

4-putken pituus n. 116cm

HUOM!

Käärmeenpesä on suunniteltu niin perus 1600cc mottoriin, että 2.3 litraiseen leveään strokeriin, joten joudut todennäköisesti asennusvaiheessa hieman avartamaan pakolaippojen pultinreikiä ja sovittelemaan putkia, jotta laipat osuvat kohdilleen. Ei sovi takakannakkeen kanssa, eli pallikset ja kolkit, sorry, joku muu putki kuin tämä.