Tuotehaku

 
 

Tuoteryhmät

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

Öljypohja, alumiini, anturipaikalla, CSP

39,00 €

Varastossa: Loppu

Tuotekoodi: C115181113CSP

Öljypohja, alumiini, anturipaikalla, CSP

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Öljypohja, alumiini, anturipaikalla, CSP.

VALMISTUS PÄÄTTYNYT, EI ENÄÄ SAATAVILLA.

Tämä vallankumouksellinen CSP öljypohja on valmistettu alumiinista matalapainevalu-menetelmällä T-1 moottoreihin. Se yhdistää alkuperäisen öljypohjan laadulliset ominaisuudet CSP kehittämiin ratkaisuihin. Sisäpuolella reunus on muotoiltu sopimaan suoraan yhteen alkuperäisten paperitiivisteiden kanssa, varmistaakseen täydellisen istuvuuden, kuten alkuperäisessäkin pohjassa.

Vielä selkeämmin esiin tulevat edut ovat mm. ulkopuolelle valetut jäähdytysrivat, jotka osuvat täydellisesti linjaan kamikammion jäähdytysripojen kanssa. Täydelliseksi pohjan tekee se, että voit asentaa siihen esim. VDO:n öljynlämpöanturin suoraan (M14x1.5), jolla mittaat kätevästi ja luotettavasti moottorisi öljynlämmöt. Hanki anturi erikseen.

HUOM!

Öljypohja sopii suoraan vakio kampikammion pinnapultteihin ja kiristyy paikalleen vakiomuttereilla. Tuotetta ei ole tarkoitettu käytettäväksi lisäöljypohjien kanssa, joissa yleensä on omanlaisensa pohjat, eivätkä ne siksi sovi yhteen vakion pohjan kanssa. Poikkeus vahvistaa säännön tässäkin, eli sopii mm. Scatin lisäöljypohjiin joissa vakiokokoinen aukko.