Tuotehaku

 
 

Tuoteryhmät

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Suomen Verkkomaksut

Camshield, sinkkilisäaine moottoriin, CB

20,00 €

Varastossa: Loppu

Tuotekoodi: CB3049

Camshield, sinkkilisäaine moottoriin, CB

Suurenna klikkaamalla

Camshield, sinkkilisäaine moottoriin, CB.

Cam-shield lisäaine moottoriisi suojaa nokka-akselin ja nostajat erityisesti herkässä sisäänajovaiheessa, jossa nokka ja nostajat hioutuvat yhteen.

Nykyisiä API SM/ ILSAC GF-4 moottoriöljyjä (käytännössä kaikki nykyaikaiset öljyt) epäillään ainakin osasyyllisiksi nokkien ja nostajien nopeaan kulumiseen ja "rakkoutumiseen". Usein kuluminen tapahtuu jo nokan ja nostajien sisäänajovaiheessa, jolloin moottorin elinikä jää todella lyhyeksi.

Luonnollisestikaan lisäaine ei suojaa mahdolliselta moottorin väärältä kasaamiselta, väärältä nokka/nostaja-yhdistelmältä tai sisäänajolta, asennusrasvan käyttämättä jättämiseltä yms. mutta se antaa huomattavasti enemmän turvaa moottorin sisäänajoon kuin jos käytät pelkkää tavallista moottoriöljyä.

Lisäaine on erittäin edullinen vakuutus, usein tuhansia euroja maksaneen uuden moottorin ensimmäisiä (ja miksei myöhempiäkin) kilometrejä varten. Erinomainen tapa lisätä oman moottorin elinikää!

Yksi purkki riittää noin 4-6 litraan öljyä, hieman riippuen halutun seossuhteen määrästä. Normaaleissa katukoneissa sekoitus 6 litraan on yleensä riittävä, mutta tehokkaammissa moottoreissa halutaan usein sinkin osuutta lisätä. Yksi purkki neljään litraan öljyä riittää lähes poikkeuksetta kaikissa olosuhteissa.